Wie zijn wij?
Collage%20met%20alle%20groepsleden.jpg

Titsia Devooght

Hallo, ik ben Titsia Devooght en ben afkomstig uit Poperinge. De jaren voor mijn opleiding Bachelor in de Orthopedagogie studeerde ik humane wetenschappen aan het Sint-Janscollege in Poperinge. Ik ben een sociaal aangelegd persoon en de opleiding Bachelor in de Orthopedagogie sprak me dan ook volledig aan. Graag wil ik mensen met een beperking op een professionele manier begeleiden als opvoedster-begeleidster, hen kansen bieden tot ontplooiing, hen steunen door dik en dun, hen helpen waar nodig, enzovoort.
Het onderwerp dat ik hier behandel is: het Downsyndroom

Mikati Willemyns

Hallo

Ik ben Mikati Willemyns en ik ben afkomstig uit Vichte.
In het middelbaar studeerde ik sociale en technische wetenschappen.
Dat is een opleiding die goed aansluit bij de opleiding Orthopedagogie.
Ik koos voor de opleiding Orthopedagogie omdat ik later mensen op een professionele manier wil begeleiden.
Het syndroom dat ik op deze wiki bespreek is: het syndroom van Münchausen by proxy.

Nele Vandenbulcke

Hallo!
Ik ben Nele Vandenbulcke, en ik ben afkomstig uit Gullegem. In het middelbaar studeerde ik Sociaal en technische wetenschappen, wat een goede vooropleiding was voor de opleiding Bachelor in de Orthopedagogie. Deze opleiding heb ik gekozen omdat de doelgroepen waarbij je als opvoedster-begeleidster kunt werken mij erg aanspreken.

Ine Demulder

Hallo!

Ik ben Ine Demulder en woon in Rumbeke. In het middelbaar heb ik 4 jaar economie moderne talen gestudeerd en ik heb 2 jaar gezondheids- en welzijnswetenschappen gevolgd. Ik heb voor de Bachelor in de Orthopedagogie gekozen omdat ik graag met mensen samenwerk en later het liefst met jongeren zou werken.
Het onderwerp dat ik uitwerk op deze website is het chronisch vermoeidheidssyndroom.

Laura D'Haenens

Hoi hoi!

Ik ben Laura D'haenens, en ik ben afkomstig uit Harelbeke. In het middelbaar studeerde ik Winkelbeheer-Etalage. De visie om vanuit verschillende perspectieven te kijken naar mensen, ze kansen te bieden tot ontplooiing en ze individueel te benaderen als opvoedster-begeleidster spreekt me sterk aan, ik wil dan ook de desbetreffende doelgroepen op een professionele manier kunnen begeleiden.
Ik bespreek het het Syndroom van Turner

Valerie Desimpelaere

Hallo
ik ben Valerie Desimpelaere en afkomstig uit Moorslede.
nu zit ik in mijn eerste jaar Bacholor in de Orthopedagogie dat ik volg in IPSOC te Katho Kortrijk. Mijn laatste middelbare studies was Jeugd- en Gehandicaptenzorg in het Margareta-Maria Instituut te Kortemark. Ik heb mijn keuze gemaakt om verder te studeren omdat ik later graag creatief agogisch werk wil doen.
ik zal het Syndroom van Spina Bifida bespreken.

Laura Weyme

Ik ben Laura Weyme.
Ik ben uit Gullegem afkomstig. Nu zit ik in mijn eerste jaar Bachelor in de Orthopedagogie. Dit volg ik in IPSOC in Katho Kortrijk. Als vooropleiding volgde ik sociaal technische wetenschappen. Ik koos voor deze richting omdat ik er altijd al zeker van was dat ik een sociale richting zou volgen en je kan veel mensen helpen als opvoeder of begeleider.
Op deze site zal ik het Rettsyndroom verder toelichten.

Jelena Vyaene

Hallo
Ik ben Jelena Vyaene en woon in Staden. In het middelbaar heb ik economie moderne talen in Barnum gevolgd. Nu zit ik in mijn eerste jaar Bachelor in de Orthopedagogie in de Ipsoc in Katho Kortrijk. Ik koos voor deze richting omdat ik graag wou werken met kinderen of jongeren in een moeilijke situatie. Op die manier kan ik mijn droom realiseren.

Anna Drozdova

Goeiendag
Mijn naam is Anna Drozdova en ik ben een studente van het eerste jaar Bachelor Orthopedagogie. Ik volg mijn lessen in Ipsoc van Katho Kortrijk. Als vooropleiding volgde ik Humane-economie. De opleiding Orthopedagogie sprak mij aan omdat ik graag met mensen in contact kom en ze op een gepaste en gespecialiseerde manier wil helpen.

Bavo Derudder

Hallo,

Ik ben Bavo Derudder en ik ben afkomstig uit Aalbeke.
In het middelbaar studeerde ik 4 jaar moderne wetenschappen en 2 jaar informaticatbeheer.
Ik heb voor Bachelor Orthopedagogie gekozen omdat graag sociaal bezig ben en zeker geen bureaujob wil. Ook zou ik graag met jongeren samenwerken.

Mijn onderwerp op deze wiki is het het syndroom van Horner